Plaku

Plaku 80 vjeçar që nuk është larë për 60 vite!

Ndryshe është me plakun 80 vjeçar, i cili për 60 vite me radhë nuk ka bërë dush. Me kalimin e kohës, ngjyra e trupit të tij është shndërruar në gri dhe është bërë e vrazhdë.

Amo Hadji është iranian 80 vjeçar, i cili jeton në Provincën e Farsit, në një “shtëpi” me kushte tejet të vështira.

Natyrisht, ai mban erë të rëndë dhe për çudi, beson në jetën e tij.

Nuk dihet asgjë më shumë në lidhje me të, ai është zbuluar nga gazetarët iranianë dhe shërbimet sekrete.