Aksioni

Pistoleta, pushka e fishekë – policia konfiskon arsenal armësh në Tomoc të Istogut

Bastisja ka ndodhur sot rreth orës 9:45 në fshatin Tomoc të Istogut, teksa është udhëhequr nga Sektori Rajonal i Hetimeve së bashku me Drejtorinë Rajonale të Pejës.

Të personi i dyshuar, H.Sh, i lindur më 1963 janë gjetur dhe konfiskuar:

Nje pistoletë artizanal pa numër serik .

Një pistoletë e gazit nr.EV 18080245

Një karikator me tete (8) te fishek te gazit

Tre fishek 7.62x25mm

Një gëzhojë 7.62×39

Fishek gjuetisë kal.16 mm

Dhjet(10) fishek te gazit dhe dhjet(10) te shkrepu r te gazit.

Pushkë e modifikuar nr.02478 nga 10 –she ne te gjuetisë .

Një pushkë 9031098 e modifikuar 20-she

Dhjet (10) pjesë te mekanizmave te armeve .

Tridhjet e dy(32) gëzhoja 7.62.x39mm

Tete(8) fishke për pushkë gjuetisë kal. 16 mm

Pese (5) fishekë te pistoletës

Tete(8) fishekë për pushkë te gjuetisë kal. 16mm

Tridhjet e katër (34) gëzhoja gazi .

Një kuti me diabolla për pushkë ajrore

Dhjet(10) gëzhoja për pushkë gjueti kal.16mm dhe një fishek

Njezet (20) fishekë për pushke gjueti kal.20mm dhe një gëzhojë 20mm

Nje predhe e fishekut.

Nje pushkë ajrore hansan stricker .

Një palë dylbi optike hansar për arme me nr.ser.3-9X42EG

I dyshuari me urdhër te Prokurorit ndalohet në dhomat e ndalimit për 48 orë, për të vazhduar me procedura të mëtejme ligjore.