Sondazh

PIPOS: 80% e të anketuarve e shohin SHBA-në si partnerin kryesor të Kosovës

Një masë prej 80.3% e qytetarëve, vlerësojnë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë aleati kryesor i Republikës së Kosovës.

Në pyetjen e institutit PIPOS, se cili shtet është aleati kryesor i Kosovës, Gjermania renditet e dyta, ndërsa e treta Britania e Madhe dhe Turqia e katërta.

Rezultati i cili u bë publik në Rubikon, përfshinë edhe Zvicrën dhe Francës si ndër aleatë të Kosovës.

VIDEO BONUS: “U shua një 4 katër vjeçare”, Turp” – Haki Abazi vendos një mbishkrim në foltoren e Kuvendit