Alabama

Piloti ndalon avionin e tij në autostradë për të urinuar (VIDEO)

Një ngjarje mjaft qesharake dhe e rrezikshme u ka ndodhur kalimtarëve të një autostrade Alabama.

Një familje në Talladega County, Alabama, lëshoi pamjet e një Cessna (avioni të vogël) duke bërë një ulje emergjente në një autostradë të ngarkuar me makina në lëvizje.

Aeroplani po pilotohej nga një student kur motori pësoi një defekt të vogël.

Pas uljes, piloti largohet nga rruge dhe shkon të urinojë.