Pezullohet tenderi për furnizim me oksigjen (Dokument)

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka pezulluar tenderin për “furnizim me oksigjen medicinal nga Lista Esenciale për nevojat e SHSKUK-s’”.

Tenderi është pezulluar sot, ndërkaq në vendim thuhet se është bërë për shkak të një kërkese për rishqyrtim në Operatorin Ekonomik.

Ditëve të fundit në Kosovë është shtuar numri i të infektuarve me COVID-19, me ç’rast është shtuar edhe nevoja për trajtim në spitale.

Image