përplasje

Përplasja e Krenar Shalës dhe Halil Matoshit: “Nëse vjen dita me më mësu ti, unë bëjë vetëvrasje”

Debati i mbëmshëm ka eskaluar në “përplasje” verbale ndërmjet Krenar Shalës dhe Halil Matoshit.

Gjithçka nisi pas deklaratës së kryetarit të FSSHK-së, Blerim Syla, i cili tha se paga e specialistit është 620 euro në muaj.

Pas kësaj ka reaguar analisti politik, Halil Matoshi i cili iu drejtua analistit Krenar Shala, duke i thënë se “ky është skandali i Qeverisë Kurti”.

Pas kësaj ka reaguar Shala, duke i thënë Matoshit se për këtë nivel të pagës nuk ka vendosur Kurti.

”Pse kush ka vendosur për këtë pagë. A e di çka je duke folê”, tha Shala.

Pas kësaj reagoi Matoshi, duke i thënë Shalës se “a ti je ka do me mësu mua a?! Me bo me metë ti me më mësu, unë bëjë vetëvrasje o Krenar Shala”.

Përplasjen mund ta dëgjoni duke filluar nga minuta 1:53.