Big Brother

Përlotet Big Mama, ky është mesazhi i djaloshit me “Down Syndrome” për të

Biga Mama ka rrëfyer një histori të pa dëgjuar më herët nga ajo.

Ajo sqaroi se e ka takuar para dy vitesh një fëmijë në një barnatore, shkruan lajmi.net.

Andi është emri i fëmijës që Big-u tashmë e ka shokë. Andi është me sindromë down.

Big-u është përlotur teksa ka parë klipin ku kishte sqaruar se si ajo tashmë Andin e ka futur në jetën e tij dhe e ka në secilin rreth që ajo ka.

Gjithashtu ka sqaruar se ai shkonë dhe rrinë te Big-u për net me radhë.

Ajo sonte është surprizuar nga ai me një letër nga prindërit e Andit.

Në letër shkruhet se sa shumë atij po i mungon Big-u dhe dashurinë që ai ka për të.