Përfshihet nga zjarri një shtëpi në Prishtinë

Dje në rrugën “Gëzim Redenica” në Prishtinë një femër ka informuar se shtëpia e saj është përfshirë nga zjarri.

Në vend të ngjarjes kanë dalë njësitë relevante dhe nga ana e zjarrfikësve është shuar zjarri. Për shkak të shqetësimit një femër ka pranuar tretman mjekësor.