'Fusha e Pajtimit'

Përfshihet nga flakët një banesë në Prishtinë (FOTO)

Në “Fushën e Pajtimit” në Prishtinë, një banesë është përfshirë nga zjarri. Nuk dihen rrethanat se si është shkaktuar zjarri si dhe deri më tani nuk është raportuar për të lënduar.

Ndryshe, ditë më parë në Prishtinë nga zjarri është përfshirë edhe një banesë. Policia ka thënë se zjarri aty ishte shkaktuar gjatë punës së disa personave me rrymën. Të cilët dyshohet se patën punë ilegalisht me rrymën.