Performancë e jashtëzakonshme edhe në finalen e “Eurovision-it” nga Albina dhe Familja Kelmendi

Albina dhe Familja Kelmendi sonte kanë performuar në finalen e “Eurovision 2023”.

Edhe sonte kanë shkëlqyer me performancën e tyre.

Familja Kelmendi na kanë bërë krenar edhe një herë.

Presim rezultate pozitive sonte./Lajmi.net/