facebook

Përdoruesit po raportojnë probleme me rrjetin social, Facebook

Shumica e problemeve, prej rreth 62 për qind u raportuan në faqen e internetit të Facebook, derisa 22 për qind ishin në aplikacion dhe gjithashtu 19 për qind ishin rreth postimeve në platformë.

Në faqen monitoruese të DownDetector, shumë prej komentuesve thanë nuk mund të postonin. /Telegrafi/