zona erogjene

Për zjarrin në krevat: Tri zona erogjene më të ndjeshme te meshkujt

Nëse dëshironi diçka të veçantë për partnerin tuaj, provoni këto tri zona më eksituese erogjene

Testiset

Testiset janë shpesh të lënë pas dore gjatë paralojës seksuale. Mirëpo, janë shumë të ndjeshme në prekje dhe mund ta eksitoni shumë partnerin.

Derisa i ofroni seks oral, lirisht pak më shumë shtrëngoni testiset e tij apo butësisht tërhiqni poshtë. Kjo gjë nuk do ta eksitonte vetëm atë, por edhe ju.

Perineumi

Perineumi, i quajtur ndryshe edhe “Pika G e mashkullit” është zonë midis testiseve dhe anusit.

Masazhi i asaj pjese quhet edhe “masazhi indirekt i prostatës”. Masazhi më së miri “vepron” kur partneri shtrihet në shpinë.

Frenulumi

Frenulumi është pjesa e cila bashkon pjesën e poshtme të kokës së penisit me lëkurën.

Ajo është pjesa ku bashkohen shumë mbaresa nervore andaj është shumë e ndjeshme. Çdo prekje do të jetë si dridhje vullkanore e trupit.