Kanada

Për të blerë marihuan ky person bëri diçka që nuk e ka menduar askush më parë

Vitin e kaluar, marihuana është bërë legale për shumicën e njerëzve në Kanad.

Po themi për shumë njerëz, sepse sikur për shumë gjëra të tjera, ende është një limit sa i përket blerjes së drogave, dhe ata që dëshirojnë të blejnë marihuana duhet të kenë një apo dy forma të identifikimit.

Nuk e dimë sa i keni kushtuar vëmendje, por Kanada është një vend shumë i madh. Jo çdo kush mund të shkoj në vendin e caktuar për të blerë marihuan. Andaj, egziston mundësia për të blerë përmes internetit.

Sigurisht nëse jeni duke blerë marihuan online kuptohet që ju nevojitet të tregoni moshën tuaj, dhe duke qenë se egziston mundësia për të falsifikuar mjetet e identifikimit, një Kanadez nën moshën legale për të blerë drogë, u tregua mjaft i guximshëm por edhe me një sens humori dhe provoi fatin.

Djali kishte përdorur emrin e aktorit të famshëm Chris Hemsworth ose ndryshe i njohur me emrin Thor. Motra e djalit i cili përdori këtë mjet identifikimi, punonte në njërën prej faqeve të internetit ku shitej marihuana dhe tregoi historinë qesharake.

loading…