instagram

Për Roanin, Majlinda e nis nga zero këtë gjë

Ai është një nga fëmijët VIP më të komentuar.

Roani, djali i Majkut dhe Majlindës që nga lindja e tij ka pasur llogarinë në Instagram ku kishte shumë ndjekës.

Por, se çfarë ndodhi me Instagramin e vjetër të tij nuk dihet, por, Majlinda i ka hapur Roanit llogari të re në këtë rrjet social.

Madje, Majlinda e shpërndau këtë llogari në Instastory, duke iu kërkuar ndjekësve të saj që ta ndjekin Roanin prapë.

loading…