Për 24 orë, 28 foshnje lindën në QKUK

Gjatë 24 orëve të fundit në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ka pasur gjithësej 26 lindje, 2 lindje me binjakë.

Sipas njoftimit në total ka pasur 28 foshnje.

Prej tyre, 16 femra dhe 12 meshkuj, 14 lindjet janë kryer me operacion, përderisa 9 nëna kanë lindur për herë të parë.