Deputeti i LVV

Pasuria e Armend Mujës: Banesë, veturë e para të kursyera në banka

Agjencia kundër Korrupsionit ka filluar publikimin e regjistrave të deklarimit të pasurisë për zyrtarët e lartë publik për vitin 2020.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja, ka deklaruar banesë 60m katrorë të blerë me kredi- në vlerë të 35 mijë eurove dhe veturë të blerë nga kursimet në vlerë prej 6.400 euro.

Ai ka mbi 14 mijë euro të kursyera nëpër banka, ndërsa mbi 1 mijë në llogarinë e tij rrjedhëse. Gjithashtu gruaja e tij ka mbi 600 euro në një nga bankat.

Ai ka pagë mujore prej 1,800 eurosh nga Kuvendi i Kosovës dhe 2.250 euro nga Riinvest.