Selfie

Pasi të shihni këtë video, nuk do bëni më selfie

Nuk është as dy minuta e gjatë, por kjo video do ju tmerrojë.

Ajo është bërë nga një studente filmi dhe titullohet “Selfie nga ferri”.

Autorja e videos është studentja gjermane, Meelah Adams.

Ajo thotë se është frymëzuar nga filmat horror.