Prishtinë

Pasi sigurohet që s’po e shikon askush, hajni vjedh “Iphone 11 pro max” në Ulpianë VIDEO

Një vjedhje tinëzate ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Mobishop “Google’S” në Prishtinë, saktësisht në lagjen Ulpiana.

Në redaksinë e Ballkani.info ka ardhur videoja nga kamera e mobishopit, ku shihet se si hajni studion terrenin dhe në fund kryen vjedhjen me shpejtësi.

Ballkani.info mëson se telefoni i vjedhur është i firmës “Apple”, verzioni- Iphone 11 pro max green.

Për më shumë shihni videon: