Mia Khalifa

Pasi la filmat porno, Mia Khalifa bën veprimin e papritur

Mia Khalifa i habiti të gjithë kur vendosi të heqë dorë nga pornografia. Mirëpo, edhe më shumë i ka habitur ndjekësit vendimi i saj për të bërë operacion hundën.

Ajo ka zbuluar në rrjetet sociale pamjet e saj të re dhe duket mjaft e kënaqur me punën e bërë nga kirrugu.

Nga ana tjetër, një peticion i krijuar nga fansat e Mia Khalifa për të hequr filmat e saj për të rritur nga faqet pornografike, ka arritur pothuajse 1.5 milion nënshkrime.

27-vjeçarja kohët e fundit u bëri thirrje njerëzve që të mos bëhen kurrë pjesë e pornografisë, dhe tha se filmat që ajo bëri para disa vitesh do ta ‘përndiqnin derisa të vdiste’.