Mbledhja

Nis mbledhja e kryesisë së LDK-së (FOTO)

Pritet të filloj mbledhja e kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Tashmë janë mbledhur anëtarët e LDK-së.

Të pranishëm janë edhe dy nënkryetarët e kësaj partie, Lutfi Haziri dhe Haki Rugova, Shefi i Grupit Parlamentar Avdullah Hoti etj.

Duhet përkujtuar se së fundi LDK ka mbajtur vazhdimisht mbledhje të tilla, duke u shqyrtuar çështje të ndryshme të vendit.