Pas dështimit në INTERPOL, Memli Krasniqi kërkon rritje të taksave për produktet serbe

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Memli Krasniqi, ka thënë se Kosova duhet të ndërmarrë masa ndaj Serbisë pas lobimit dhe dështimit të Kosovës që të anëtarësohet në organizatën për siguri INTERPOL.

Krasniqi ka thënë se Qeveria e Kosovës duhet që t’ua rrisë taksën produkteve të Serbisë për 25 për qind.

“Të rritet taksa, nuk mund të rrimë duarkryq, kundër politikës agresive të Serbisë, prandaj taksa duhet të rritet në 25 për qind ose më shumë. Më nuk keni hapësirë për mirëkuptim për këtë çështje. Kjo është urgjente”, tha Krasniqi në mbledhjen e sotme të Komisionit për Zhvillim Ekonomik.

Në këtë mbledhje po raporton ministri i MTI-së, Endrit Shala.