Në duet

Pas 25 vitesh, Mera rikthen këngën e saj “Çka ka zogu”

“Çka ka zogu” është njëra ndër këngët që këndohet pothuasje në çdo dasëm.

Duke qenë se këndohet nga shumë këngëtarë, pothuasje asnjëherë nuk është ditur se kush ishte e para që e këndoi, shkruan Ballkani.info

Mirëpo, ky projekt është ripublikuar pas 25 vitesh nga vet këngëtarja që e këndoi dikur e që është Mera Zymeri

Ajo këtë këngë e solli në versionin modern bashkë me reperin Sparroë dhe e finalizoi edhe me klip./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=uhR_PPdfrwc&fbclid=IwAR3VMeZIMXpmaHBy9KnP-jrUvyLwVSoQO3VOLMWGrsxL1KQqU0odJn7HCWw&app=desktop