BMW

Parkoi BMW-në e saj në mes të rrugës, dhe më pas mbërritën zjarrfikësit

Një shofere e pamatur mund të jetë e lumtur për shkak të durimit të madh të zjarrfikësve.

Një video e postuar në Reddit tregon edhe një herë se sa e shkurtër një ndalesë në rrugë është një veprim i pamatur.

Ndezja e të katër sinjaleve të kthimit nuk ju bën të plotfuqishëm, sidomos në rrugët ku veturat janë parkuar tashmë anash, kështu që një veturë e parkuar shqetëson si automjetin e parkuar ashtu edhe automjetin që përpiqet të kalojë rrugën.

Kjo shofere vendosi të parkojë BMW në rrugë, ndoshta duke menduar se mund të parkohej për disa minuta, sepse nuk do të shqetësonte askënd. Pikërisht në atë moment, zjarrfikësit po kalonin pranë, me dritat e sinjalit dhe sirenën e ndezur.

Në kundërshtim me pritjet, zjarrfikësit vendosën të prisnin pak dhe të thërrisnin pronarin me një sirenë, për të hequr veturën dhe për t’i lejuar ata të kalonin pa pengesa.

Pas rreth një minute, pronarja erdhi e qetë. Duke marrë parasysh të gjitha gjërat, ajo mund të jetë e lumtur për një paralajmërim minimal.