Parashutistët me flamuj

Parashutistët me flamuj mbi qiellin e Prishtinës

Pas ngritjes së flamurit në oborrin e Qeverisë nga liderët shtetëror, disa parashutistë vullnetar u panë mbi qiellin e Prishtinës.

Parashutistët valëvisnin në vete dy flamujt, atë kombëtar dhe shtetëror.

Ky spektakël me flamuj, po bëhet në kuadër të aktiviteteve festive për 14-vjetorin e Pavarësisë.

Ndërkaq për 14-vjetorin e Pavarësisë së Koosvës janë organizuar një numër i madh aktivitetesh, të cilat do ta shënojnë këtë ditë.