Kuvendi

Para nisjes së seancës Veseli dhe Haliti hanë çokollata

Seanca për dialogun do të duhej të niste në ora 14:00, ajo u shty për në ora 16:00, tashmë ora është gati 18:30 dhe seanca sapo ka nisur.

Duket se nga kjo pritje, ishin lodhur kryetar Kadri Veseli dhe nënkryetari i tij Xhavit Halitit.

Ata po konsumonin çokollata pak minuta para se të niste seanca.