Foto

Pamje fantastike nga shpina e shqiponjës së maleve

Shqiponja e quajtur “Viktor” kishte një kamera të lidhur mbi shpinë.

Kjo shqiponjë bisht-bardhë rritet kryesisht në Europë dhe në Azi.

Një fluturim i shpendit të maleve dha pamje të mrekullueshme të alpeve europiane.

Por në të njëjtën kohë, ky fluturim tregoi se sa ka ndryshuar klima, dhe se si kanë shkrirë akujt në ato zona.