SHBA

Pamje e rralla/ Si bëheshin tatuazhet në vitet ’30 dhe ’70 FOTO

Shekuj më parë, arti i tatuazheve festohej si një ndër format më të larta të artit. Me kalimin e viteve, kjo praktikë kritikohej, pasi cilësohej si diçka e rezervuar vetëm për bandat, kriminelët dhe ushtarët.

Por, ajo që vihet re është se tatuazhet bëheshin edhe te femrat në vitet ’30-’70. Duket gati e pabesueshme, por këto foto të vjetra tregojnë si bëheshin tatuazhet në ato vite të largëta.