Pal Lekaj me një lajm të madh për Kosovën

Ministri i insfrastrukturës, Pal Lekaj i ka dhën një lajm fantasitk Gjakovës.

Me një postim në Facebook, Lekaj tha se Kosovës po i rindërtohen rrugët e lëna pas dorës.

Rruga, “Ponoshec”, ka përfunduar – derisa në Smolicë dhe Nivokaz kanë filluar investimet. Poashtu në urën e Rekës së kuqe po punohet me intensitet.

Postimi i plotë

Gjithandej Kosovës po rindërtojmë rrugët e lëna pas dore ndër vite, pa më të voglin kujdes, për të cilat janë kujtuar vetëm në kohë fushatash. Ndërsa sot, rikonstruimi i tyre po realizohet. Këto investime do të sigurojnë lidhjen moderne të fshatrave me qytetin.
Sot në Gjakovë, dy rrugë, Gjakovë – Ponoshec përfundoi, ndërsa Smolicë – Nivokaz e filluam, investime këto që kapin vlerën e rreth 1.5 milionë euro.
Edhe në urën e Rekës së Keqe, po punohet me intensitet!

Për #Gjakovën dhe #Kosovën që duam!