Ministri

Pal Lekaj e nderon muzikën me… 50 euro (VIDEO)

Banorët e Pejës me rrethinë gjatë të enjtes patën festë sot. Festa u shoqërua me tupanë dhe instrumente të tjera.

Përveç muzikës, aty patë edhe bakshish. Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj i la 50 euro bakshish defatorit.

Arsye ishte përurimi i një segmenti të rrugës Zahaq-Pejë, që është pjesë e projektit të zgjerimit të rrugës N9 Prishtinë-Pejë.

Për këtë nuk mungoj as muzika.

https://www.youtube.com/watch?v=TqucE4DEOeo