Festa

Pal Lekaj dorëlëshuar, nderon muzikën në shesh me 100 euro (FOTO)

Ka filluar festa në Prishtinë pas votimit të Ushtrisë së Kosovës. Qytetarët janë mbledhur para Kuvendit me tupanë dhe surle dhe po i përshendetin deputetët dhe ministrat që po dalin nga Kuvendi.

Me të dalë në shesh, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj është ndalur para tupangjive.

Ai i ka nderuar ata me 100 euro. /Ballkani.info/