Këngëtarja

Pak javë para lindjes Genta Ismajli zbulon gjininë e binjakëve

Genta Ismajli po bëhet nënë për herë të parë.

Ndonëse fillimisht e mbajti të fshehur shtatzëninë e saj pak javë para lindjes Genta e ka konfirmuar shtatzëninë e saj duke treguar se pritja e ëmbël po i shpërblehet asaj dhe Ustës me dy binjakë.

Këngëtarja ka organizuar një baby shower ku ka treguar se ajo dhe Usta po bëhen prindër të një djali dhe një vajze.

Gëzimin e madh të tyre çifti e ndanë edhe me ndjekësit në rrjetet sociale.

Ndryshe, Genta po ashtu mbrëmë ka publikuar foto të reja nga fotosesioni i shtatzënisë.