Zv/kryeministri

Pacolli viziton Togon, Beninin dhe Nigerinë

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri Jashtëm, Behgjet Pacolli, pas pjesëmarrjes në Forumin e Crans Montanas, sot ka vizituar Togon, Beninin dhe Nigjerinë.

“Pas takimeve ne Forumin e Crans Montana ne Zvicër, sot vizitova Togon, Beninin dhe tani arrita ne Nigjeri ku po pres te takohëm me institucionet perkatëse për bashkëpunim në fushat e interesit për Republikën e Kosovës”, ka shkruar Pacolli në Facebook.