Presidencë

Osmani gatuan bashkë me fëmijë në Presidencë

Në Presidencën e Kosovës të hënën kanë qëndruar mbi 15 fëmijë, të cilët bashkë me Presidenten Osmani, kanë përgatitur ushqime.

Për këtë aktivitet me fëmijët, ka njoftuar vetë Osmani, përmes postimeve në rrjetet sociale.

“Në një takim tjetër të veçantë me fëmijët. Gjersa shijuan “smooth-iet” e përgatitur nga vet ata, diskutuam edhe për rëndësinë e të ushqyerit shëndetshëm”, ka shkruar Osmani.

Osmani ka publikuar edhe fotografi e video nga takimi dhe aktiviteti me fëmijët.