Olti Curri

Olti Curri bën deklaratën e fortë: ‘Rastet’ e Koronavirusit, këto ditë do vijnë…

Olti Curri iu është bashkuar protetës së artistëve për të mbrojtur Teatrin Kombëtar.

Në një postim në rrjetet sociale ai iu është shprehur se shtimi i rasteve me COVID po bëhet për të sulmuar Teatrin.

Ai u shpreh se rastet do të vazhdojnë të shtohen derisa “çakejtë” të shqyejnë Teatrin dhe sheshin e tij.

Olti Curri shtoi se mbrojtja e godinës së Teatrit Kombëtar është një zgjedhje jetësore mes dikaturës dhe demokracisë.

“Rastet” e Coronavirusit, keto dite do vijne duke u shtuar, derisa çakejte te shqyejne teatrin me gjithe sheshin e tij… Nuk eshte sondazh, eshte zgjedhje jetesore per ne dhe brezt qe do te vijne Diktature Vs Demokraci”- shkroi ai.