Kaltrina Azizi

Oficerja e parë shqiptare në Zvicër, uron Kosovën për formimin e ushtrisë

Kaltrina Azizi,është me prejardhje nga Gjilani.

Ajo jeton dhe vepron në Zvicër.

Njëherit ajo është edhe shqiptarja e parë e cila është pjesë e forcave tokësore të ushtrisë Zvicerane.

Kaltrina me rastin e formimit të ushtrisë së Kosovës, ka uruar gjithë qytetarët për këtë ditë historike. /Klan Kosova