Obama përkujdeset për ulësen e Thaçit (Foto)

Për vendin se ku duhej të ulej presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në Kishën Episkopale të Shën Martinit në Hjuston, është përkujdesur vet ish-presidenti amerikan, Barack Obama.

Në disa foto që po qarkullojnë nëpër rrjete sociale, shihet vet Obama duke u përkujdesur se ku duhej të ulej presidenti Hashim Thaçi.

Më herët mediat publikuan edhe fotografi ku shihej Thaçi i ulur afër kancelares gjermane Angela Merkel dhe si duket ka qenë vet Obama ai që i ka ulur afër njëri-tjetrit.

Presidenti Hashim Thaçi sot ka marr pjesë në ceremoninë e varrimit të ish presidentit amerikan George W .Bush.