Akrep

Nxjerrja e një helmi akrepi me vlerë prej ari (Video)

Një nga speciet më vdekjeprurëse në planet është sigurisht një akrep i verdhë, dhe një gallon helm i tij kushton 39 milionë dollarë.

Ky helm shitet në sasi shumë të vogla dhe vetëm një pikë kushton 130 euro.

Për të mbushur gallon ju nevojitet 2.64 milion akrepa.

Helmi nxirret me dorë dhe një i vetëm mund të merren vetëm dy miligramë.

Ja se si:

https://www.youtube.com/watch?v=v8AzlLWVi3w