VIDEO

Nusja ndalet në një pikë karburantesh për të blerë cigare

Një video e nuses e postuar në faqen e Facebook bëri mijëra të qeshin për shkak të asaj që nusja bëri para se të shkonte në dasmë.

Gjegjësisht, siç mund të shihet në video, nusja vendosi të ndalet me një fustan nusërie për të marrë cigare në një stacion benzine në Posusje.

“Kjo ndjenjë kur martohesh dhe shkon në dasmë dhe nuk ka cigare. Një i huaj nuk do ta kuptojë kurrë”, thuhet në përshkrimin e videos.

Nusja shkoi te banaku dhe kërkoi tre kuti cigare.

Regjistrimi mblodhi mbi dy mijë reagime dhe qindra komente.

“Kur mendoj se i kam parë dhe provuar të gjitha, ja ku jemi përsëri”, “Padyshim që ajo u martua me një zotëri”, janë vetëm disa nga komentet poshtë postimit.