Covid-19

Numri i pacientëve me koronavirus në SHSKUK

Sipas raporteve nga klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 150 pacientë, 62 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 103 me oksigjenoterapi dhe 4 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Klinika e Gjienkologjisë dhe Klinika e Pediatrisë kanë raportuar se  nuk kanë asnjë pacientë në repartet e  Covid-19.

Në QKUK janë të shtrirë 95  pacientë, 32  të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 3 në gjendje të rënduar dhe 69  me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 28  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 67 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 55  pacientë

1 në gjendje të rënduar

30 të konfirmuar pozitivë

34 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 9 pacientë

Spitali i Pejës, 19 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9  pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë