Nuk punojnë aty ku u shkelen të drejtat

Të rinjtë në Kosovë thonë se pa përmirësim të kushteve të punës dhe rritje të pagave në sektorin privat me theks në atë të ndërtimtarisë, bujqësisë dhe tregtisë nuk do të punonin për asnjë kompani.

Në rubrikën e përjavshme VOX të Radios Evropa e Lirë, disa nga këta të rinj thonë se kushtet që po ofrojnë punëdhënësit në sektorin privat nuk janë të pranueshme për ta.

 

 

https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2018/10/c/c7/c73663ed-67c2-446a-a749-8135ab25eb32.mp4