SHBA

Nuk përmbahet çifti, thyen karantinën dhe kryejnë marrëdhënie intime në mes të rrugës

Një çift në New York, ka thyer karantinën dhe është filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale, në një stacion metroje të qytetit.

Dyshja, u kap duke kryer marrëdhënie intime, në një stacion pothuajse të zbrazët në Brooklyn.

Personat që e inçizuan videon kanë deklaruar se, edhe pse çifti e kuptoi që kishte persona të tjerë aty ato vijuan të pa shqetësuar aktin e tyre.