“Nuk patëm kismet” thotë Aida Doçi në këngën e re

Aida Doçi këto ditë kishte paralajmëruar një këngë të re.

Aida Doçi sapo ka publikuar këngën me titull “Nuk patëm kismet”.

Kjo këngë është pjesë e albumit të ri nga Aida Doçi, i cili përmban gjithsej tetë këngë dhe janë të gjitha balada.

Rreth këtyre projekteve, Aida kishte zbuluar detaje në intervistën e fundit dhënë për “Mirage”, të cilën mund ta dëgjoni në linkun e mëposhtëm.

“Nuk patëm kismet” është këngë që flet për dashurinë, ndërsa mund ta dëgjoni më poshtë.

https://www.youtube.com/watch?v=08zt08T0o9A