Nuk ju kujtohet ndoshta por këto janë fjalët e Adelinës që ia kushtoi Leonora Jakupit!

Sigurisht qe thuajse të gjithë e mbajnë mend grindjen e bujshme të dy këngëtareve më të njohura të asaj kohe.

Ishte nëntori i vitit 2002 kur bëri bujë lajmi se këngëtaret Adelina Ismaili dhe Leonora Jakupi janë përfshirë në një zënkë.

Madje, Leonora është sulmuar fizikisht nga Adelina dhe ekipi i saj në një koncert.

Kjo zënkë ka sjellë edhe një nga këngët ‘diss’ të para mes femrave të estradës sonë.

Bëhet fjalë për këngën ‘Lumja unë për ty’, ndërsa nëse dëgjoni me vëmendje këngën me tekst, vërehen fjalët direkte të Adelinës për Leonorën.

Kënga është publikuar në vitin 2003, pak kohë pas zënkës, e megjithëse nuk i është realizuar ndonjë videoklip e as nuk është promovuar shumë, kënga është dëgjuar mjaft shumë në atë kohë.