Nuk folën për katër javë, si i pajtoi nëna Zanfinën me motrën Emën

Zanfina ka treguar një detaj shumë interesant nga jeta e saj.

Këngëtarja Zanfina Ismajli ka treguar në emisionin ‘Tour de cool’ në T7 diçka nga jeta e saj në familje me nënën dhe motrat.

Në një rrëfim interesant, Zanfina tregon se si ajo nuk ka folur me motrën e saj, Emën, për katër javë, megjithëse të dyja kanë jetuar në një shtëpi.

Por, nëna e tyre tashmë e ndjerë ka arritur t’i pajtojë.

Dëgjoni storien e Zanfinës në videon më poshtë: 

Shikoni intervistën e plotë të Zanfinës në ‘Tour de cool’:

https://www.youtube.com/watch?v=wIbgohI_PGM