Kylie Jenner

Nuk është perfekte, miliarderja zbulon defektin në trup FOTO

Kylie Jenner postoi një foto me bikini, por ndryshe nga herët e tjera nuk zgjodhi të përdorë photoshopin

Në foto shihen qartë strijat në gjoksin e saj. Shumë gra dhe vajza kanë strija në gjoks dhe s’ka asgjë të çuditshme, por falë standardeve të pamundura të bukurisë, shumë njerëz e kanë problem t’i tregojnë.

Duke marrë parasysh influencën e madhe që Kylie ka, njerëzit janë frymëzuar nga kjo foto. Komentet në rrjet ishin nga më të ndryshmet, por kryesisht ky gjest nga ana e Kylie-t u vlerësua.