Kamala Harris

Nuk do ta besoni sa vjet ka nënpresidentja e ShBA-së, Kamala Harris

Kamala Harris shkroi historinë duke u bërë gruaja e parë  nënpresidente e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Harris lindi më 20 tetor të vitit 1964 në Oakland të Kalifornisë nga dy prindër imigrantë, një nënë me orgjinë indiane dhe babai i lindur në Xhamajka.

Por, pavarësisht se është 57-vjeçare, bazuar në fizionominë që ka, pak kush ia jep këto vjet.

Ndërsa pas shkurorëzimit të prindërve, Harris u rrit kryesisht nga nëna e saj hindu, Shyamala Gopalan Harris, një studiuese për kancerin dhe aktiviste për të drejtat civile.