Nusja

Nuk do ta besoni ku e kaluan Shyhretja dhe Engji natën e ndrrimit të motmoteve

Është njëra nga të paktat këngëtare që nuk mund ti gjesh as edhe një behane të vogël, e sidomos reflektimin e pozitivitetit e ka gjithmonë në nivel.

Për një festë si kjo e Vitit të Ri nuk mungoi asesi në shtëpitë tona, e që natyrisht është gjithmonë pjesë e jona.

Por, kjo nuk do të thotë që ajo ishte prezente në shtëpinë e saj, sepse së bashku me Lulin dhe Engjin ndodheshin pikërisht në Gjermani.

Nata e Vitit të Ri, nënë e bijë i gjeti në qytetin e Gjermanisë duke perfomuar, të cilat bëjnë gjithçka që të jenë sa më afër fansave.

E imazhi i publikuar nga Shyhreti, tregonte se ato dukeshin mjaft të lumtura afër njëra tjetrës, ani pse të ndara nga familja.