Foto

Notoi mes peshkaqenëve që t’i ikte “ishullit të pedofilëve”

Sara Ransome tha se kur kishte qenë e re, e kishin joshur në ishullin privat që kishte Xhefri Epstein në Karaibe.

Ajo ishte përpjekur të largohej që andej me një motor me katër rrota, e kur kishte mbërritur në breg ishte hedhur në ujë, edhe pse dihej që aty qarkullonin shumë peshkaqenë.

Ransome ishte joshur nga një grua në një klub nate të Nju Jorkut, në vitin 2006, kur ishte 22 vjeçe.

Ajo kishte arritur t’i shpëtonte skllavërisë së Epsteinit në apartamentin e tij në Manhatan, dhe ngriti padi.

Ransome ishte joshur nga një grua në një klub nate të Nju Jorkut, në vitin 2006, kur ishte 22 vjeçe. Ajo ishte përpjekur të largohej që andej me një motor me katër rrota, e kur kishte mbërritur në breg ishte hedhur në ujë, edhe pse dihej që aty qarkullonin shumë peshkaqenë. Ajo kishte arritur t’i shpëtonte skllavërisë së Epsteinit në apartamentin e tij në Manhatan, dhe ngriti padi. Epstein, i cili mbante vajza të mitura si skllave seksi, u vetëvra në qeli. Ransone ishte 22 vjeçe kur u josh te “Ishulli i pedofilëve” në Karaibi.

loading…