NORA ISTREFI

Nora dekoron shtëpinë për festa, tregon ambientin luksoz

Edhe Nora istrefi ka bërë gati shtëpinë për festat e fundvitit.

Këngëtarja ka ndarë me ndjekësit e saj disa pamje nga brendia e shtëpisë së saj luksoze.

Nora ka vendosur bredhin dhe e ka dekoruar shtëpinë me shumë shije, e këngëtarja njihet pëe shijen dhe stilin e saj të veçantë.