Njoftim

Njoftimi i KEDS: Në këto vende nuk do ketë rrymë nesër dhe pasnesër

KEDS nëpërmjet një komunikate për media njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa qytete të Kosovës.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

08.10.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, shtrëngimi i perçuesve, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

LP 10 kv Degzimi Lumi i madh (kodi: 15019008075:224:076:077:209:078:163:156:162:168:179:079:182:080:185:081:093:215:175:084:083:094:095:190:096) prej orës 10:30 – 12:00.

Vendet: Millosheva një pjesë., Babimovc, Stanovcë I Ulët, një pjesë , Stanovc i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh.

LP 10 kv Degëzimi Prugovc (kodi: 15019008218:217;068;067;216;157;097;158;159;098) prej orës 12:00- 13:30.

Vendet: Fshati Bakshi dhe një pjesë e fshatit Prugovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidal.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Malisheva (kodi: 60060018) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Malisheva, një pjesë e Zabelit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i pëҫuesve.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Koshtova (kodi: 71075005) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

2.

TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërpritet:

Dalja 10kV Sitnica (kodi: 71074003) prej orës 09:30 – 11:00.

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Riparimi I zbarave nga ana sekundarit në TS-Azbesti dhe kontrollimi, shtimi vajit në TS.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërpritet:

Dalja 10kV Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi I trasesë, ndërrimi I shtyllave, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Prekall, Dobrush, Kashic, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme, dhe të Epërme, Ruhot.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos teroidal.

3.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gurrakoci (kodi: 50052002) prej orës 11:00- 14:00.

Vendet: Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetri.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllos terodal.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008 ) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesëb dhe ndërrimi izolatorëve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të drurit në Balincë dhe paastrim i trasesë.

09 Tetor 2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalaj 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00-16:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafove të reja sipas projektit.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalaj 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 – 15:00.

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e SHB te TL (5 copë) si dhe shtrirja dhe energjizimin e LP të ri, që është në trasen e njëjtë me LP e vjetër.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Runik Puntori Druri-74000005042 prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Runik Puntori Druri.

TS 10/04 kV Runik (Fusha e Futbollit)-74000005043 prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Runik (Fusha e Futbollit)-

TS 10/04 kV Çitak (e vjetra)-74000005044 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Çitak (e vjetra).

TS 10/04 kV Pemishtë Kulla-74000005045 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Pemishtë Kulla.

TS 10/04 kV: Leqin Shkolla-74000005046 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Leqin Shkolla.

TS 10/04 kV:Leqin Haziraj-74000005047 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Leqin Haziraj.

TS 10/04 kV Leqin Kulla-74000005048 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: Leqin Kulla.

TS 10/04 kV Leqin Dragaj-74000005049 prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Leqin Dragaj.

TS 10/04 kV Klodernic lgj. Bajra (Ternov)-740000050 prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Klodernic lagjja Bajra.

TS 10/04 kV Leq.

TS 10/04 kV Qitakë Ferizi-74000005056 prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Çitak Ferizi.

in Hoti-74000005054 prej orës 09:00 – 17:00.

Vendet: TS 10/04 kV Pemisht SHTB (Besniku)-74000005057 prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: Pemisht SHTB Besniku.

TS 10/04 kVPemisht lagjja Loshi-74000005060 prej orës 09:00- 17:00.

Vendet: Pemisht lagjja Loshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i siguresave dhe konzollave.